středa 27. dubna 2011

RFP

Uáááá není šťastnějšího člověka. Lístek na Rock For People je na cestě domů už zaplacený.(rockový festival, kde tento rok vystoupí: My Chemical Romance, Sum41, Paramore, Bullet for my Valentine, The Wombats.... tito jsou pro mě ti nejlepší).________ A teď k fotkám, už jsem vylila mé nadšené srdce. Každý den nové fotky nemám, ty následující už jsou vyfoceny dříve. Nápad, který vlastně ani nebyl nápad byl: VODA, prostě jenom voda. Chtěla jsem někoho fotit u vody. Nakonec z toho vznikly fotky všude možně i u nějakého malého lesíku, zdali to tak můžu nazvat.
PS: ta 1. fotka je z RFP, kapely postupně tak jak jsem je vyjmenovala.
Charlee

Uáááá nobody isn´t happier.Paid ticket for Rock For People is on the way to my home. (rock festival, where this year will appear: My Chemical Romance, Sum41, Paramore, Bullet for my Valentine, The Wombats....They are the best for me).________ And know i will write something about my photos, because i said a lots of happiest things. Every day i haven´t got new photos, the following are takeing earlier. Idea, "Idea"(isn´t 100% idea): WATER, only water. I wanted someone photograph at water. In the end i have photos at water and in small woods.
LW(last words, i don´t know if in english, you write this): First photo is from RFP, the bands gradually as i said this.
Charlee





Žádné komentáře:

Okomentovat